Mediatiedot

Tekijä on maamme suurin ammattilehti ja tavoittaa metalli-, elektroniikka-, auto-, kaivos- ja puu-, sekä kemian ja viestintäalojen ammattilaiset kotiosoitteella. Autopuolelta lisäksi automyyjät, autovaraosamyyjät, sekä automekaanikot. Aktiivisina lukijoina ovat myös tuhannet yritysten työsuojeluhenkilöt.

Levikki on 210 000 kpl ja arvioitu kokonaislukijamäärä, joka numerolle, on peräti 380 000 kpl!

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä. Mediakort 2021 (på svenska).

Jyty kuuluu maamme suurimpiin vahvan naisvaltaisen lukijakunnan omaaviin ammattilehtiin. Aikakauslehtityyppinen näyttävä julkaisu jaetaan suoraan kotiosoitteisiin, sekä työpaikoille. Suurimmat ammattiryhmät löytyvät hallinto-, toimisto- ja talouspalveluista, sosiaali- ja terveydenhoitoaloilta, sekä vapaa-aika ja sivistysaloilta. Ammattien kirjo on erittäin laaja. Osoitteellinen levikki on 45.000 kpl ja arvioitu kokonaislukijamäärä, joka numerolle, on peräti 67 000 kpl!

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä. Mediakort 2021 (på svenska).

Paperiliitto-lehti tavoittaa paperi- ja selluteollisuuden eri tehtävissä työskentelevät ammattilaiset. Lehden lukijat kuuluvat teollisuuden kovatuloisimpiin. Osoitteellinen levikki on 38 000 kpl ja arvioitu kokonaislukijamäärä, joka numerolle, on peräti 60 000 kpl!

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä.

Sotilasurheilu-lehti tavoittaa varusmiehet sekä puolustushallinnon, rajavartiolaitoksen, puolustusministeriön ja puolustusvoimien strategisten kumppanien henkilökunnan. Kyseessä on ainoa suoraan palvelustaan suorittavien varusmiesten tupiin jaettava kaupallinen julkaisu! Varuskuntien kaikkiin tupiin jaetaan 2 kpl lehden jokaista numeroa. Lehti tavoittaa 38 040 lukijaa. Varusmiehet 21000. Puolustusvoimien henkilökunta 12500. Rajavartiolaitoksen henkilökunta 2700. Kriisinhallintatehtävissä palvelevat 1000. Strategisten kumppanien henkilökunta 700. Puolustusministeriön henkilökunta 140.

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä.

Rauhanturvaajan valtakunnallinen jakelu kattaa, rauhanturvaajien kotiosoitteiden lisäksi, myös puolustusvoimien esikunnat, joukko-osastot ja laitokset, sekä puolustusministeriön, aina puolustusvoimien ylipäällikköä, presidentti Niinistöä myöten. Julkaisu on varuskuntien ”sotkuissa” myös varusmiespalvelustaan suorittavien luettavissaJulkaistut mainokset näkyvät myös lehden nettisivuilla, jossa niitä pääsevät lukemaan kaikki 45 000 kpl maamme kriisinhallinnan eri toimielimissä vaikuttanutta ja yhä vaikuttavaa sotilasta.

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä.

Haluatteko saada yrityksellenne tai tapahtumallenne laajaa näkyvyyttä
edullisesti? Kesateatterit.fi -sivusto on saavuttanut suuren suosion viimeisten vuosien aikana ja suosio kasvaa huimaa vauhtia. Teatterihakuja sivustollamme tehdään vuosittain yli miljoona ja sesongin aikana yksittäisiä vierailijoita sivustollamme oli yli 700 000. Olemme myös Facebookissa, joka on tuonut runsaasti lisää kiinnostuneita kävijöitä sivustollemme.

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä.

JÄRVIRADION MEDIATIETOIHIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN PAINAMALLA TÄSTÄ.

Tarvitset Adobe Reader ohjelman nähdäksesi mediatietomme. Lataa Adobe Reader ilmaiseksi painamalla tästä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö painamalla tästä. Saat pikaisesti juuri Sinulle sopivan tarjouksen.