Mediatiedot

Tekijä on maamme suurin ammattilehti ja tavoittaa metalli-, elektroniikka-, auto-, kaivos- ja puu-, sekä kemian ja viestintäalojen ammattilaiset kotiosoitteella. Autopuolelta lisäksi automyyjät, autovaraosamyyjät, sekä automekaanikot. Aktiivisina lukijoina ovat myös tuhannet yritysten työsuojeluhenkilöt.

Levikki on 210 000 kpl ja arvioitu kokonaislukijamäärä, joka numerolle, on peräti 380 000 kpl!

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä. Mediakort 2024 (på svenska).

Jyty kuuluu maamme suurimpiin vahvan naisvaltaisen lukijakunnan omaaviin ammattilehtiin. Aikakauslehtityyppinen näyttävä julkaisu jaetaan suoraan kotiosoitteisiin, sekä työpaikoille. Suurimmat ammattiryhmät löytyvät hallinto-, toimisto- ja talouspalveluista, sosiaali- ja terveydenhoitoaloilta, sekä vapaa-aika ja sivistysaloilta. Ammattien kirjo on erittäin laaja. Osoitteellinen levikki on 45.000 kpl ja arvioitu kokonaislukijamäärä, joka numerolle, on peräti 67 000 kpl!

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä. Mediakort 2024 (på svenska).

Paperiliitto-lehti tavoittaa paperi- ja selluteollisuuden eri tehtävissä työskentelevät ammattilaiset. Lehden lukijat kuuluvat teollisuuden kovatuloisimpiin. Osoitteellinen levikki on 38 000 kpl ja arvioitu kokonaislukijamäärä, joka numerolle, on peräti 60 000 kpl!

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä.

Uuden teatterisivustomme sesonkiaika on ympärivuotinen ja sivusto onkin mainio paikka tuoda palvelujaan esille teatteri-iltojaan ja -matkojaan suunnitteleville.

Hotellit, kylpylät, ravintolat, tapahtumat, illanviettopaikat, taksit…jne.

Kun bannerinne on sivustolla, sen anti otetaan huomioon jo teatteri-iltaa/-matkaa suunnitellessa.

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä.

Haluatteko saada yrityksellenne tai tapahtumallenne laajaa näkyvyyttä
edullisesti? Kesateatterit.fi -sivusto on saavuttanut suuren suosion viimeisten vuosien aikana ja suosio kasvaa huimaa vauhtia. Teatterihakuja sivustollamme tehdään vuosittain yli miljoona ja sesongin aikana yksittäisiä vierailijoita sivustollamme oli yli 700 000. Olemme myös Facebookissa, joka on tuonut runsaasti lisää kiinnostuneita kävijöitä sivustollemme.

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä.

IT Insider raportoi it-alan asioista pintaa syvemmältä helposti ymmärrettävästi. Se kertoo lukijoilleen ihmisistä ja yrityksistä sekä teknologioista ja tutkimuksesta sekä syvällisesti näiden vaikutuksista yhteiskunnan eri osa-alueisiin. IT Insider avaa uusien teknologioiden mahdollisuudet ja onnistumistarinat ammattilaisille, liiketoimintamallien uudistajille ja digitalisaation tekijöille.

Digitaalisen tilaustuotteen IT Insiderin kustantaja on Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIAn omistama TIVIA Infuture Oy. IT Insiderissa pääset osaksi modernia, ammattimaista ja kiinnostavaa mediaympäristöä.

Lue lisää mediatiedoista, painamalla tästä.

JÄRVIRADION MEDIATIETOIHIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN PAINAMALLA TÄSTÄ.

Tarvitset Adobe Reader ohjelman nähdäksesi mediatietomme. Lataa Adobe Reader ilmaiseksi painamalla tästä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille tarjouspyyntö painamalla tästä. Saat pikaisesti juuri Sinulle sopivan tarjouksen.