Mainostajalle

Printissä tavoitatte kauttamme reilun 322 000 kappaleen kokonaislevikin. Arvioitu kokonaislukijamäärä on peräti 500 000 kpl! Printin osalta saatte halutessanne näkyvyyttä myös lehtien nettisivustoille, bannereita, linkkejä yms.

Mielenkiintoinen nettisaitti käyttöönne on maan suurin kesäteatterisivusto, jossa vuosittainen kävijälukema on peräti 1000 000 käyntiä!

Järviradio on vahvasti kasvava media, joka on monin paikoin jo kuunnellumpia valtakunnallisia radiokanavia maassamme. Järviradion osalta, tavoittavuudesta ja muusta voit lukea mediatiedoista. Luvut ovat kovia ja kattavat mainospaketit hyvin elastisia.

Pystymme tekemään kanssanne tarpeenne mukaisia mainoskampanjoita yhdestä julkaistavasta mainoksesta aina koko vuoden mittaiseen mainospakettiin.

Kyselkääpä tarjouksistamme, tai lähettäkää viesti painamalla tästä.

Medioiden asiakkaat ovat MikaMainos Oy:n asiakasrekisterissä, jossa olevia henkilötietoja käsitellään muun muassa asiakassuhteen hoitoon ja kehittämiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen tarkastus- ja virheen oikaisuoikeus, sekä oikeus kieltää tietojensa käsittely suoramarkkinointiin. Asiakas voi saada lisätietoja henkilötietojen käsittelystä yhteydenottolomakkeen kautta painamalla tästä, tai soittamalla numeroon 050 5287 782.

Comments are closed