Mainostajalle

Meillä on tällä hetkellä tarjota printtimainontaanne tavoittava, reilu 318 000 kappaleen kokonaislevikki. Arvioitu kokonaislukijamäärä on peräti 500 000 kpl! Myös nettiin on mahdollista saada bannereita, linkkejä yms. Voimme myös tarvittaessa kohdentaa mainontaanne käyttämällä ”vain” osaa edustamistamme julkaisuista.

Lisäkohdennusta mainontaanne saamme esim. lisäliitteistä, joiden jakoa pystymme tarkentamaan kunkin jakoalueen postinumeron avulla ja löytämään juuri haluamienne alueiden lukijat.

Pystymme tekemään kanssanne tarpeenne mukaisia mainoskampanjoita yhdessä numerossa julkaistavasta mainoksesta aina koko vuoden mittaiseen mainospakettiin.

Paketeissakin on mahdollista käyttää toistoaineistoa, tai vaihto-ehtoisesti joka numerossa eri aineistoa. Kyselkääpä tarjouksistamme, tai lähettäkää viesti painamalla tästä.

Lehtien asiakkaat ovat MikaMainos Oy:n asiakasrekisterissä, jossa olevia henkilötietoja käsitellään muun muassa asiakassuhteen hoitoon ja kehittämiseen sekä markkinointiin. Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen tarkastus- ja virheen oikaisuoikeus, sekä oikeus kieltää tietojensa käsittely suoramarkkinointiin. Asiakas voi saada lisätietoja henkilötietojen käsittelystä yhteydenottolomakkeen kautta painamalla tästä, tai soittamalla numeroon 050 5287 782.

Comments are closed